Pelakon Korea Selatan Kim Joo-hyuk Kemalangan Kereta. Meninggal berumur 45

No Comments
Terkini. Peminat Kim Joo Hyuk kini sedang menangisi pemergian palakon kesayangan mereka. Pelakon Korea Selatan yang memenangi Pelakon Pembantu Terbaik minggu lepas di Anugerah Seoul yang pertama, meninggal dunia hari ini dalam kemalangan kereta di Seoul semasa umur beliau berusia 45 tahun.
Pelakon Korea Selatan Kim Joo-hyuk Kemalangan Kereta. Meninggal berumur 45 Denai Borneo
Sumber gambar : www.allkpop.com

Pelakon Korea Selatan Kim Joo-hyuk Kemalangan Kereta. Meninggal berumur 45.

Penyiar Korea Selatan JTBC melaporkan bahawa Kim sedang memandu sebuah SUV Mercedes-Benz yang nampaknya memotong kereta di hadapannya, terbalik dan jatuh ke dalam bangunan apartmen sebelum menangkap api. Responden pertama tidak dapat memulihkannya, dan dia dibawa ke Konkuk University Hospital, di mana dia meninggal dunia kira-kira pukul 6:30 malam tempatan, kata JTBC. Polis sedang menyiasat kemalangan itu.

Kim telah memenangi Anugerah Seoul mengangguk pada hari Jumaat kerana peranannya dalam ciri aksi SK Perisytiharan Sulit. Dia terkenal dengan filem-filem tempatan seperti Yourself and Yours (2016), The Servant (2010) dan My Wife Got Married (2008), bersama dengan siri TV seperti Argon, Hur Jun: The Original Story, 2 Hari & 1 Malam, di mana dia seorang ahli asal. Dia juga menjadi tuan rumah episod 2011 Saturday Night Live Korea.

Dia juga muncul dalam sepasang filem yang ditetapkan untuk dibebaskan tahun depan: drama drama Heung-bu dan Drug.

Sumber :http://deadline.com

Dear readers, after reading the Content please ask for advice and to provide constructive feedback Please Write Relevant Comment with Polite Language.Your comments inspired me to continue blogging. Your opinion much more valuable to me. Thank you.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Recent Comments